Nieuws

Wij zijn ongelooflijk dankbaar dat wij het geweldige bedrag van € 90.000,= mogen doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds en het Emma Kinderziekenhuis. We dragen bij aan het realiseren van een Intensive Care bed in het Emma kinderziekenhuis en aan overnachtingen in Ronald McDonaldhuizen. In het bijzonder danken wij alle sponsoren, supporters, donateurs en iedereen […]

Deelnemer Jacob van den Brink vertelt op ontroerende wijze over de reis met het motto: “Delen is vermenigvuldigen”. Jacob en William zijn een onafscheidelijk duo, vrienden voor het leven en binnen de groep beter bekend als Djeek en Sjaak. Bekijk hier het mooie filmpje dat gaat over het doel en een bijzondere vriendschap:

Yamaha Nederland heeft voor Ronald2Emma vier prachtige motoren beschikbaar gesteld. Op twee Yamaha’s XT 660 Z en twee Yamaha’s XT 1200 tenere hebben de motorrijders veilig en wel door de 20 landen gereden. En wat zijn de motorrijders enthousiast over deze prachtige voertuigen. Evert vertelt over zijn ervaring met de Yamaha XT 1200:

Het Ronald2Emma-team beseft dat de reis er bijna op zit, vandaag bereiken we het 20ste land van de reis! De laatste avond bij de motorherberg Les Arondes in de Ardennen wordt emotioneel. Warme woorden worden naar elkaar uitgesproken en we maken ons op voor de laatste dag. Deze film blikt terug op de reis zoals […]

Vragen jullie je al dagen af waarom Ernie mee is op reis? Hij zat op schoot met alle Ronald2Emma-deelnemers tijdens de interviews. William vertelt het verhaal achter Ernie en hoe bijzonder hij is:

Dag 15, een lange dag waar we drie landen passeren. Vanuit Como rijden we via de Gothardpas in Zwitserland door naar Besancon in Frankrijk. Een dag met grote hoogteverschillen en een gevarieerd landschap. Bekijk hier de mooie beelden die Arno onder andere vanaf de motor heeft gemaakt:

De 14e dag van de reis werd letterlijk een hoogtepunt, rijden naar de top van de beruchte Stelvio pas. Een zware maar mooie route omhoog met veranderende weersomstandigheden tot sneeuw op de top aan toe! De autorijders werden aan het eind van de dag nog verrast door een heftige hagelbui met hagelstenen zo groot als […]

We zijn enorm blij met de Volvo’s die we beschikbaar gesteld hebben gekregen van Volvo Furness. Drie Volvo V40 cross country’s en een V70 cross country hebben ons feilloos langs de mooiste wegen, de zwaarste bergpassen en binnenwegen gereden. Marco Wisse vertelt in onderstaande film wat meer over deze fantastische auto’s!

Marloes vertelt over alle overweldigende reacties die we krijgen op sociale media als Facebook, Twitter en onze website. Hartverwarmend! Bekijk hier het filmpje:    

De overtocht van Griekenland naar Italië is gemaakt, we zijn weer op bekender grondgebied! Van San Marino rijden we binnendoor naar Verona. Bekijk hier het filmpje:

Ditmaal een film over meerdere dagen. Er waren slechte wifi-locaties en Arno heeft zelf een dag op de motor gereden in verband met vermoeidheid bij Hanno. We doorkruizen landen als Servië, Macedonië en Griekenland.

Marco kijkt terug op de derde reisdag. De dag die begon met een motoraanrijding in Turku. De eerste stop bij een lokale Finse golfclub leidt tot een leuke actie waar Marco over vertelt:

Wie biedt er op deze prachtige golfballen voor Ronald2Emma. We hebben ze ter beschikking gesteld gekregen van de lokale Finse golfclub Wiurila golf & Country club. De hoogste bieder krijgt deze bijzondere golfballen. Reageer op info@ronald2emma.nl o.v.v. Golfballen

Coen blikt terug op de dagen in Budapest, de mooie ritten en over het bezoek aan de Yamaha garage voor reparatie van de motoren van Evert en Hanno. Bekijk hier het filmpje:

Sjoerd-Jan blikt terug op de tweede reisdag, bekijk hier zijn verhaal:

Herinneringen aan zijn eigen verblijf komen boven, William verteld hierover in dit filmpje. Een emotioneel moment en waar het team steun vindt bij elkaar.