Drie prachtige kunstobjecten in Ronald2Emma sferen. Zo kan je het beste deze waanzinnige design hondenhokken omschrijven. Een idee geboren uit creativiteit, samenwerking en passie. Met als doel een flinke steen bijdragen aan het goede doel Ronald2Emma en het belang te symboliseren van een thuis om je heen als een kind ziek is.

Het idee
In september vond in Zwolle het eerste Woefstok Festival plaats. Een lifestyle event voor hond en baas. In samenwerking met de organisatie van het festival en McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle is het idee ontstaan om zich middels het festival te verbinden aan Ronald2Emma. En wat is er passender dan een echt honden(t)huisje. Het huisje symboliseert het thuisgevoel. Een doel dat zowel het Emma Kinderziekenhuis als Het Ronald McDonald Kinderfonds nastreven als een kind ziek is.

Het resultaat
Trots zijn de samenwerkende partijen op het resultaat! De honden(t)huisjes zijn drie prachtige kunstobjecten geworden die in elke tuin de show stelen. De Design(t)huisjes zijn speciaal voor het goede doel ontworpen door Project 5, meubels op maat. De creatieve input is tijdens het festival verzorgd door kunstenaar Jerry van der Bol met het thema Ronald2Emma.

Veiling
Vanuit Amsterdam zal op 24 mei 2013 Ronald2Emma van start gaan. Met 4 motoren, 4 auto’s zullen 12 lotgenoten de lange en barre tocht ondernemen door 20 Europese landen over 8.500 kilometer terug naar Nederland. Voorafgaand aan de tocht worden er de komende maanden diverse evenementen georganiseerd. Tijdens 1 van deze activiteiten worden de hondenhokken ter veiling aangeboden.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een van de honden(t)huisjes, stuur dan een mail naar melanie.v.riel@nl.mcd.com. U wordt dan op de hoogte gehouden over de stand van zaken rondom de veiling. Een spontaan bod uitbrengen is natuurlijk ook mogelijk!

Fotograaf: Erik Lam | www.esight.nl
Kunstenaar: Jerry van der bol | www.facebook.com/JerryvanderBolArtist
Design: Project 5 | www.project5.nl
Naar idee van: Woefstok Festival Zwolle, Dog City Honden- en Kattenhotel en McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.